Klaar voor de winter!

Stadskanaal.

Klaar voor de winter!
De kerstvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat het rijseizoen 2019 bijna voorbij is. Maar ook rond de feestdagen rijdt onze trein. Daarna lassen we even een korte pauze in, om in februari 2020 weer van start te gaan! In deze nieuwsbrief blikken we op de komende rijdagen vooruit.

Kerstmarkt Express
Op zaterdag 21 en zondag 22 december kun je met de trein naar de kerstmarkt in het centrum van Veendam. Onze historische dieseltrein vertrekt op beide dagen om 15.00 uur vanaf het station Stadskanaal. Op 21 december kun je om 20.00 uur weer terug, op 22 december om 18.10 uur. Kijk voor de volledige dienstregeling op onze website. Reserveren voor deze ritten is niet nodig. Kaartjes zijn te koop bij het loket van station Stadskanaal

Intocht Kerstman: Noordpool Express
De kerstman komt naar Veendam! Op zaterdag 21 december halen we hem op met de trein. Ga je met ons mee? We vertrekken om 16.15 uur vanaf station Veendam. Kaarten voor deze rit kun je gratis afhalen bij Cigo Totaalgemak Veendam, zolang de voorraad strekt. Check voor meer info onze website.

Met stoom het jaar uit
Op zondag 29 december luiden we het jaar uit met onze eindejaarsritten. De stoomtrein rijdt op deze dag drie ritten tussen Stadskanaal en Veendam. Reserveren is niet nodig. Kaarten zijn te koop aan het loket in Stadskanaal en Veendam. Kijk voor de volledige dienstregeling op onze website.

Stamppotritten
Genieten van het winterse landschap en lekker eten? Dat kan op de zondagen 2 en 16 februari en 1 maart 2020. Tijdens een treinrit op de grens van Groningen en Drenthe wordt heerlijke stamppot geserveerd. Een unieke kans om in een rijdende trein te eten! Het aantal plaatsen is beperkt; wees er dus snel bij. Kaarten voor deze rit zijn online te koop. Wil je meer weten? Kijk dan op onze website.

Hinterlasse jetzt einen Kommentar

Kommentar hinterlassen